- Mijn specialiteiten

Van schimmelnagel naar mooie verzorgde nagel (ook voor mannen!)

Er zijn veel mensen met schimmelnagels, nagels die afgebrokkeld zijn en niet toonbaar meer zijn. Dankzij de sculpture gel techniek is dit vanaf nu verleden tijd. Met een frees verwijder ik de brokkelige schimmelnagel zo veel mogelijk en breng met de gel een geheel nieuwe nagel aan. U kunt hierbij Funghi Clear blijven gebruiken, deze is in mijn salon verkrijgbaar. Na 6 weken dient de behandeling worden herhaald, omdat uw nagel groeit. Deze techniek is geschikt voor zowel dames als heren, dames kunnen eventueel hun nagels nog laten lakken met nagellak van Depend O2. Deze lak is zuurstof- en tinctuurdoorlatend en u kunt uw schimmeltinctuur hierdoor effectief blijven gebruiken.

Deze techniek is ook toe te passen bijv. bij stootnagels en ingroeiende nagels.

Als u nieuwsgierig bent naar het begin- en eindresultaat van deze sculpture gel techniek, kunt u links klikken op fotogalerij met voor en na foto's.

Voet- en onderbeenmassages

Voor een heerlijke ontspannende voetmassage kunt u bij mij terecht, deze massage wordt gedaan met olie naar keuze (mint/eucalyptus, sinaasappel of lavendel). Om de behandeling prettig af te ronden worden daarna met hot towels uw voeten en onderbenen gereinigd.

Gun uzelf die luxe!